Teherbeesési nehézségek - Dorim

Teherbeesési nehézségek

Soha nem hirdettem magam, szájhagyomány útján találtak rám a hozzám fordulók. Az élet úgy hozta, hogy először 1, majd 2, és aztán egyre több olyan páciens jelentkezett, akik már nagyon régóta szerettek volna babát, de valamiért “nem jött össze”. Tehát ezt az élet hozta, nem volt tudatos részemről, hogy mostanra szakterületemnek mondhatom ezt a duplán áldott tevékenységet, hogy nőket segíthetek az áldott állapot eléréséhez.

Valahol azonban mégis látom a logikát a folyamat mögött, mert a XXI. századi nyugati ellátási rendszer legnagyobb problematikája ezen a területen látszik a legtisztábban: pusztán a szerveket kezelő konzervatív ellátás, ledobva magáról az egész szervezetben uralkodó összefüggések átlátásának terhét, valamint különválasztva a pszichét -a tudatról nem tudomást véve – MŰKÖDÉSKÉPTELEN.

Természetesen ez egy különösen érzékeny terület, ahol már most, írásban fontos kiemelnem, hogy nem lehet célja az együttműködésnek az, hogy teherbe essen a Hölgy. Célunk lehet, hogy jobban érezze magát, meggyógyuljon lelkileg, testileg felépüljön, egy szóval egészséges legyen. De az új élet születését nem mi döntjük el. Itt nagyfokú alázatot és még nagyobb erőt követel meg a tiszta vágyakkal rendelkező hölgytől eme tény elfogadása, amiben természetesen szintén segítek.

A felszínen lévő vágy megvalósulásának útjában a leggyakrabban belső, rejtett ellenállás van. Erre az ellenállásra mélyrelaxációs tudati állapotban rá lehet látni, majd feloldani. 

A terápia menete a következő:

-Összes eddigi laborlelet, zárójelentés összegzése

-3 hónapnál nem régebbi vérkép elemzése

-3 hetes étrend összeállítása, melyről ITT olvashatsz bővebben

-Ha szükséges, további étrend és fitoterápiás kezelési kiegészítés

-Mélyrelaxációs intenzív tudati terápia, melyről ITT olvashatsz bővebben

Jelmondat:

AHHOZ, HOGY GYERMEKÜNK LEHESSEN, VÁLJUNK ELŐSZÖR IS ÖNMAGUNK GYERMEKÉVÉ

JELENTKEZEM