Szolgáltatásaim

Miben tudok segíteni?

Szolgáltatásaim

Mit mondanak az emberek

teszt

A legnagyobb segítséget kaptam Dóritól. Pajzsmirigy alulműködéssel és inzulinrezisztenciával kerestem meg, az inzulinrezisztencia viszonylag hamar helyreállt, fél éven belül javultak az eredményeim majd tökéletesek lettek Dóri tanácsait követve, a pajzsmirigy probléma pedig fokozatosan javul. Ezek mellett magas vérnyomásom is volt ami szintén megszűnt már teljesen. Mindenkinek ajánlani tudom aki tenni akar az egészségéért és lelkéért, Dóri maximális segítséget tud nyújtani ebben csak követni kell a tanácsait. Nagyon köszönöm 👼🏻

Blaskó Krisztina

Blaskó Krisztina

Dórit egy baráti összejövetelen ismertem meg. Akkor elmesélte, hogy mivel foglalkozik. Egyből felkeltette az érdeklődésemet, hiszen akkor vált egyértelművé, hogy pajzsmirigy alulműködesem és inzulin rezisztenciám miatt nem jön a gyermekáldás. Megkerestem Őt. Összeállított nekem egy májtisztító étrendet amit becsülettel vegig csináltam. Nem csak felesleges kilóktól szabadultam meg, de a vérképem is sokkal jobb lett. Közben egyéb formában a lelki részével is foglalkoztam természetesen. Ami azonban a legjobb, hogy 2 hónapra rá terhes lettem a mi Csodababánkkal. Nagyon hálás vagyok Dórinak is! Mindenkinek teljes szívemből ajánlom őt!

Dutka Gabriella

Dutka Gabriella

teszt Blaskó Krisztina Dutka Gabriella
. . . Mert együtt könnyebb

Csoportos
Workshopok

A gyógyulás és kiteljesedés felé vezető út! Teljesen körbejárunk egy-egy témakört, egészen az okoktól a megoldásig. Hívd össze a barátaid vagy családod, és érezzétek jól magatokat a személyiségtesztekkel és szórakoztató szituációs gyakorlatokkal gazdagított workshopokon!

Kiút az inzulinrezisztenciából workshop

Mindent a várandós táplálkozásról workshop

A magasabb tudatosságot elősegítő étkezés workshop

Tisztító jóga-étrend workshop

. . . Mert együtt könnyebb

Csoportos Workshopok

Private cooking classes are available now! Tailored to match your individuality and held at your place! Group cooking classes and workshops are available, too. Get your friends or family together and have fun cooking and eating healthy food!

Kiút az inzulinrezisztenciából workshop

Mindent a várandós táplálkozásról workshop

Pajzsmirigy workshop

Nyerd vissza az Egészséged

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Sokszor nem is tudjuk, hogy valóban a kezdet a legnehezebb! Segítek átlépni a kezdeti nehézségeket, és elindulni a számodra legtökéletesebb, egészséges életmód útján!