Szolgáltatásaim

Miben tudok segíteni?

Szolgáltatásaim

Mit mondanak az emberek

A várandósságom alatt megnyugtató professzionális segítséget kaptam Dóritól, és az Online Programokkal kényelmesen, otthonról érhettem el a kifejezetten számomra személyre szabott étrendet. 100% ajánlom!

“Dórihoz hosszú évek óta tartó pajzsmirigy-alulműködéssel és inzulinrezisztenciával jelentkeztem. Pár hónapos kezelés hatására az inzulinrezisztenciám teljesen meggyógyult, és végre sikerült csökkentei a pajzsmirigy gyógyszer adagjaimon is. Valódi segítség az életmódváltás felé vezető úton.”

“Képtelen voltam tartós fogyást elérni, ez az egészségemre, lelki állapotomra is nagyon rossz hatással volt. Mióta a Dorim Vital Rendszerét alkalmazom, minden szenvedés nélkül sikerült lefogynom, finomabbakat eszem, mint valaha. Helyreállt a rég elvesztett egyensúlyom. Ez valóban műköik!”

. . . Mert együtt könnyebb

Csoportos
Workshopok

A gyógyulás és kiteljesedés felé vezető út! Teljesen körbejárunk egy-egy témakört, egészen az okoktól a megoldásig. Hívd össze a barátaid vagy családod, és érezzétek jól magatokat a személyiségtesztekkel és szórakoztató szituációs gyakorlatokkal gazdagított workshopokon!

Kiút az inzulinrezisztenciából workshop

Mindent a várandós táplálkozásról workshop

A magasabb tudatosságot elősegítő étkezés workshop

Tisztító jóga-étrend workshop

. . . Mert együtt könnyebb

Csoportos Workshopok

Private cooking classes are available now! Tailored to match your individuality and held at your place! Group cooking classes and workshops are available, too. Get your friends or family together and have fun cooking and eating healthy food!

Kiút az inzulinrezisztenciából workshop

Mindent a várandós táplálkozásról workshop

Pajzsmirigy workshop

Nyerd vissza az Egészséged

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Sokszor nem is tudjuk, hogy valóban a kezdet a legnehezebb! Segítek átlépni a kezdeti nehézségeket, és elindulni a számodra legtökéletesebb, egészséges életmód útján!