Mélyrelaxációs tudati terápia - Dorim

Mélyrelaxációs tudati terápia

Ahogy a lakásunkat is takarítjuk és rendet rakunk, ugyanúgy képesek vagyunk a tudatunkban és az érzelmeinkben is szelektálni. Ehhez az egyszerű, de zseniálisan hatékony módszerhez nyújtok segítséget, ami később a mindennapokban sikeresen alkalmazható.

MIT JELENT A MÉLYRELAXÁCIÓS TUDATI TERÁPIA? 

A tudatunkban lévő önsorsrontó negatív minták átprogramozását.

Holisztikus terápiám lényegét az elmúlt 15 évem betegségekkel és egészséggel kapcsolatos tanulmányainak konklúziója adja, mely a következő: huzamos ideig ismételt, destruktív gondolatok indítják el a különböző kórfolyamatokat.

Ha nyomon követjük romboló hangulataink, mérgezett benső légkörünk fonalát befelé, e diszharmóniák forrását saját rossz gondolatpozitúráinkban, abban a berögzött szokásban találjuk meg, hogy minden kis hiányérzetünkre, elégedetlen reflexünkre agyunkban becsmérlő mantrákat fogalmazunk meg.

MI A TERÁPIA FOLYAMATA? 

Rendelőmben, nyugodt körülmények között -az illusztrációhoz hasonlóan- pihen a hozzám forduló, miközben halk zene szól. Relaxációt elősegítő technikákat alkalmazva (izomlazítás, gondolatok összpontosítása, lecsendesítése) elérjük a tudatnak azt a szintjét, ami a leginkább az alvás előtti, vagy ébredés utáni állapotokhoz hasonlítható.

Ez azért fontos, mert itt tudunk a szellemi termékeinkkel a leghatékonyabban operálni. A hétköznapi tudatszint -ahol intézzük a dolgokat, 1000 felé figyelünk, beszélgetünk, pörgünk- erre nem alkalmas.

Viszont ebben a nyugodt állapotban meg tud történni az a transzformáció, ami eddig a gyógyulás útjában állt. Sokkal tisztábban látunk rá magunkra, megtanuljuk tudatosan irányítani figyelmünk fókuszát -magyarán, aminek eddig passzív elszenvedői voltunk, most aktív létrehozóivá válunk.

Egy alkalom 1,5 óra / 15.000 Ft

JELENTKEZEM